Staalbewerking

Staal zagen op maat

Of het nu gaat over stalen balken, buizen of platen, HDS Steel staat garant voor een perfecte staalbewerking volgens wens van de klant. Zo kunnen staalplaten of balken op maat gezaagd worden om vervolgens in de gevraagde hoeveelheden aan te leveren, klaar voor verdere verwerking of gebruik.

Staalbewerking maatwerk: wat kan?

  • staalplaten op maat gezaagd
  • maatwerk m.b.t. lengte van stalen buizen
  • zagen van staalbalken conform gevraagde parameters
  • ...

info / prijs / offerte staal zagen op maat

Staal in verstek zagen

Stalen balken en buizen of staalplaten in verstek zagen met de minst mogelijke afwijking of tolerantie, dat kan alleen maar bij HDS Steel. Omdat wij een beroep kunnen doen op de modernste zaagbanen en professionalisme van onze staalzaagcoördinatoren.
Met grote flexibiliteit van de bandzaagparametrage, leveren we bij HDS Steel in verstek gezaagde staalproducten volledig zoals u het wenst.

info / prijs / offerte staal in verstek zagen

Boren in staal

HDS Steel levert staalproducten voorzien van de boringsgaten. Gaten worden geboord in het staal volgens het patroon dat u wenst.

  • staalboringen in staalplaten, balken of andere staalproducten gebeuren snel en met hoge precisie
  • specifiek boormaatwerk m.b.t. diameter en dikte van de producten is mogelijk
  • het boren gebeurt steeds conform de wensen en noden van onze klanten
  • ...

info / prijs / offerte staal boren

Staalbranden

Staalleverancier HDS Steel beschikt over de allermodernste branders om staal makkelijk en efficiënt uit te branden. Het uitbranden van staal op maat vormt voor onze bedrijvigheid dan ook geen enkel probleem om het afgewerkte staalproduct op te leveren. Zowel balken, platen, buizen en andere staalvarianten kunnen worden uitgebrand volgens de noden van onze klanten.

Bij HDS Steel kunt u terecht voor u uitgebrand staal voor specifieke gebruiksnoden. Door kennis en ervaring, aangevuld met vakbekwaamheid en een modern machinepark, is geen enkel facet van staalbewerking ons te moeilijk.

info / prijs / offerte staal branden

Staal lassen

HDS Staal heeft een grote voorraad staal in huis zodat buizen, platen of balken onmiddellijk leverbaar zijn. Mocht het toch voorkomen dat de lengte die u nodig hebt niet standaard beschikbaar is, kunnen de aparte staalcomponenten door onze lasrobots aan elkaar gelast worden.

Gelast staal heeft talloze voordelen. Zo is het gelaste eindproduct sterker en lichter dan andere assemblagevormen. Lassen is ook een relatief snelle asseblagetechniek.

info / prijs / offerte laswerken staal

Staal plooien met moderne plooimachines

HDS Steel heeft in-house alle nodige apparatuur om staal te plooien. Alle staalproducten (balken, platen, buizen, ...) worden geplooid volgens afgesproken details, prijzen en opleveringsmodaliteiten.

Wie kiest voor de plooidiensten van staalleverancier HDS Steel, kiest bewust voor meer dan honderd jaar expertise. Zowel in plooitechnieken als de materie mist het onze medewerkers niet aan ervaring en kennis.

info / prijs / offerte staal plooien

Staal stralen en verven

Via staalstraaltechnieken kan het staaloppervlak ontdaan worden van residu of onzuiverheden. Zo wordt het metaaloppervlak helemaal roestvrij gemaakt en bekomt men tevens de gewenste zachtheid van het verder te bewerken staalproduct. Bij HDS Steel wordt deze staalbewerking als dienst aangeboden op basis van staalkorrels.

Ook voor het verven, lakken of coaten van elk staalproduct bent u bij HDS Steel aan het juiste adres.

info / prijs / offerte staal stralen, lakken, verven

Meer info?

Wilt u meer info over onze staalbewerking en onze prijzen? Of wilt u uw noden onmiddellijk met ons bespreken? Geen probleem, neem dan vandaag nog volledig vrijblijvend contact met ons op.