Staal in verstek zagen

Stalen balken, buizen of platen in verstek zagen met de minst mogelijke afwijking én conform tolerantie, dat kan aan correcte prijs bij HDS Steel uit Klabbeek (tussen Tubeke en Brussel)!

Staalleverancier of staalbewerking in de Brusselse regio, elders in België of zelfs buitenland nodig? Met om en bij de 100 jaar ervaring in ijzerwerk en bewerking heeft elk bedrijf met HDS Steel een sterke en professionele partner in staal.

<< ontdek hier de historiek van HDS STeel >>

Moderne zaagbanen én professionele staalzaagcoördinaatoren

Omdat wij een beroep kunnen doen op de modernste zaagbanen en professionalisme van onze staalzaagcoördinatoren. Met grote flexibiliteit van de bandzaagparametrage, levert fabrikant / leverancier staal HDS Steel kwaliteitsvolle, in verstek gezaagde staalproducten volledig naar wens en conform specifieke behoeften.

Staalbalken, stalen platen, stalen buizen,...

Staalleverancier HDS Steel staat garant voor een perfecte staalbewerking volgens wens van de klant. Zo kunnen onze staalbewerkers staalplaten, balken of buizen op maat of in verstek zagen om vervolgens in de gevraagde hoeveelheden aan te leveren, klaar voor verdere verwerking, assemblage of gebruik.

Brussel - België - buitenland

Meer info inzake in verstek zagen van stalen platen, buizen of balken in regio Brussel, elders in België of in het buitenland (prijs, mogelijkheden maatwerk, leveringsmodaliteiten, ...?

Staalbewerking HDS Steel Tubeke / Brussel / België - Staal in verstek zagen